Σπάσε λουστραρία, μη μου πολυκολλάς μη γίνουμε εδώ πέρα άρτσι μπούρτσι και λουλάς.

Σπάσε λουστραρία, μη μου πολυκολλάς μη γίνουμε εδώ πέρα άρτσι μπούρτσι και λουλάς.
Λέγεται πως η έκφραση αυτή ειπώθηκε απο τον Αλή Πασά, ο οποίος καθισμένος στο Παλαμίδι και έχοντας εμπρός το Μπούρτζι, δεξιά το Άργος, ενώ ταυτόχρονα έπινε ναργιλέ, είπε: «Άρτζι, Μπούρτζι και λουλάς» (Άρτζι = Άργος, λουλάς = ναργιλές). Δηλώνει χαλαρότητα και ξεγνοιασιά.
Σπάσε λουστραρία, μη μου πολυκολλάς μη γίνουμε εδώ πέρα άρτσι μπούρτσι και λουλάς.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΟΠΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ !!!


Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Συνεχίζουν την εγκληματική δράση τα καθάρματα με τα καλάσνικοφ




Image 
Τα «πρώτα βιολιά» της συμμορίας των Αλβανών ληστών, που προ μηνών σκόρπισαν τη φρίκη εξαιτίας της βιαιότητας που επιδείκνυαν κατά τις εισβολές τους σε σπίτια των νοτίων προαστίων, είναι και πάλι πίσω από τη νέα ομάδα των κακοποιών με τα καλάσνικοφ, που δραστηριοποιείται το τελευταίο διάστημα σε συνοικίες στις παρυφές του Υμηττού.

Όπως δημοσιεύει η Δημοκρατία, τρία αρχηγικά μέλη της πρώτης συμμορίας στρατολόγησαν νέα μέλη και άρχισαν και πάλι την εγκληματική τους δράση.

Δύο από τους ασύλληπτους Αλβανούς, ταυτοποιήθηκαν στη στυγερή δολοφονία του 30χρονου από την Κρήτη, που γάζωσαν με καλάσνικοφ στην Καισαριανή στις 2 Ιουνίου, όταν τους αντιλήφθηκε στην προσπάθειά τους να του κλέψουν το αυτοκίνητο.

Έξι από τα μέλη των κακοποιών από την Αλβανία είχαν συλληφθεί τον περασμένο Οκτώβριο, όμως η ομάδα δεν εξαρθρώθηκε ολοκληρωτικά και ύστερα από αρκετό διάστημα τα αρχηγικά μέλη οργανώθηκαν και έπιασαν ξανά δουλειά.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, η συμμορία πυροβόλησε αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ στον Βύρωνα, ύστερα από ληστεία σε πιτσαρία.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου